Möt Malin – placeringsansvarig och din kontakt på Tamira

tamira placeringsansvarig

”Välkommen till Tamira, du pratar med Malin!”

Inför en placering i något av Tamiras boenden görs en kartläggning av klientens behov och förutsättningar tillsammans med socialsekreterare. Den första kontakten är ofta Malin Lindberg, som är placeringsansvarig.

– I det första samtalet skaffar vi oss en helhetsbild av klientens situation och vilket stöd hen kan tänkas behöva. Jag ställer ett antal frågor om klienten så som ålder, om det finns missbruk med i bilden, psykiatrisk problematik, medicinering, har klienten bott i egen lägenhet tidigare, hur har det fungerat och så vidare, berättar Malin.

Tamira har en viktig rådgivande roll inför varje placering. Det kan variera från fall till fall hur väl den placerande socialsekreteraren hunnit lära känna klienten och vi är lyhörda, flexibla och alltid redo att komma på en så bra lösning som möjligt. Ibland är lösningen självklar och beslut kan tas snabbt. Ibland behöver man resonera och kanske till och med prova sig fram. Då finns vi med som stöd genom hela processen.

Malin har arbetat på samtliga Tamiras boenden och verksamheter och vet att arbetssättet verkligen fungerar.

– Vi arbetar väldigt lösningsfokuserat. Vi följer våra rutiner, men vi ser alla individer enskilt. Och vi är väldigt anpassningsbara.

Då når alltid Malin på 040-688 08 00 om du har frågor eller vill diskutera något.

 

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för din bästa upplevelse.